Referenssit

 

Hyve - Wellness & Training Services Oy

Hyve Wellness & Training Services Oy tuottaa laaja-alaisesti työterveys- ja erikoislääkäripalveluita ja tarjoaa laadukkaan kuntosalin ja huipputason valmennusosaamisen kaikenlaisille liikkujille, aina huippu-urheilijoista harrastelijoihin. Saman katon alle sijoitetut, nykyaikaiset palvelut poikkeavat monipuolisuudellaan, eikä samanlaista toimijaa Pirkanmaalta löydy.

 

Liikevaihto: 1 M€

Henkilöstö: 4 osakasta, 20 ammatinharjoittajaa

Ikä: 3 v

Palvelut: Kaikki tilitoimistopalvelut, kirjanpito, palkanlaskenta, controller ja konsultointi

 

“Valitsimme Brivikon kumppaniksemme yhtiömme kasvaessa ja taloushallinnon tarpeiden muuttuessa laajemmaksi. Tarvitsimme kattavampaa ja tiiviimpää yhteistyötä ja toimijaa, jonka kanssa on helppoa olla yhteydessä jopa päivittäin.

Pidän tärkeänä, että Brivikon kokoluokka vastaa Hyveen kokoa, ja ennen kaikkea arvostan heidän ymmärrystä toimialasta sekä tietoa terveys- ja hyvinvointipalveluiden yleisistä luvuista. Näihin on hyvä peilata omaa toimintaa niin hyvinä kuin haastavina hetkinä.

Arvostan Brivikon tarjoamia kokonaisvaltaisia palveluita. Oma johtamistyylini on valmentava, ja niinpä kunnioitan Brivikon toiminnassakin valmentavaa otetta: Jussi ja Tiia sparraavat, coachaavat ja haastavat meidän osaamistamme ja ajatteluamme. Päivittäinen apu on aina lähellä ja saan kysymyksiin nopeasti vastauksen. Yhteistyö on sujuvaa!”

 

Jussi Kurjenmäki,
toimitusjohtaja
Hyve Wellness & Training Services Oy

 

 

www.hyve.fi

 

EPS Vascular FINLAND Oy

EPS Vascular Finland Oy on erikoissairaanhoitovälineiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Yhtiön asiakaskunta koostuu pääosin julkishallinnon organisaatioista, esim. sairaaloista ja näitä tahoja EPS Vascular palvelee myös mm. hoitoratkaisuiden ja hoitotekniikoiden valitsemisessa. 

Liikevaihto: 3,5 M€

Henkilöstö: 2 

Ikä: 3 v

Palvelut: Kaikki tilitoimistopalvelut, mukaan lukien palkanmaksu - “käske sen Jussin listata nämä!” 

“Vaihdoimme taloushallintoumppanin suuresta globaalista yrityksestä pienempään ja ketterämpään Brivikoon siinä vaiheessa, kun EPS Vascular lähti hakemaan voimakkaammin kasvua. Brivikon tietotaito kasvun tukemisessa vakuutti meidät.

Valitsimme Brivikon kumppaniksi etenkin asiakaslähtöisyyden ja asiantuntijuuden vuoksi, ja täytyy sanoa, että yhtiömme kannalta tämä kumppanuuspäätös on ollut kaikista onnistunein: tilitoimistokustannukset laskivat dramaattisesti ja palveluiden laatu puolestaan kohosi valtavasti! Brivikolta saamme aina vähintään sen, mitä odotamme - yleensä enemmänkin. Pääkonttorissamme Ruotsissa ollaan niin ikään oltu Brivikon yhteydenpitoon todella tyytyväisiä - Tiian kanssa asiat sujuvat aina hienosti.

Liiketoimintaympäristöstämme johtuen meillä on omat, spesifit ohjelmistot, ja Briviko on paitsi onnistunut adaptoimaan käyttämämme talousohjelmiston omaan käyttöönsä, myös parantanut sen toimivuutta. Mukautumiskyvyn lisäksi arvostan myös sitä, että Brivikolla on laaja asiakaskunta usealta eri toimialalta. Näin meidän on mahdollista saada ideoita toimintamme kehittämiseen ns. out of the box. Ja vaikka Briviko on tässä rinnallamme kasvanut itsekin, ei kasvu ole aiheuttanut minkäänlaista laadun heikkenemistä tai vaikkapa meihin käytetyn ajan vähenemistä.

Brivikolla on todella kattava, eri alan toimijoista koostuva verkosto, jota olemme EPS Vascularilla myös päässeet hyödyntämään. Aikaa säästyy, kun meille kerrotaan suoraan suosituksen laadukkaasta kumppanista sen sijaan, että lähtisimme näitä itse kilpailuttamaan ja perkaamaan. Briviko on siis todellakin täyden palvelun kumppani!”

Pasi Loukiainen
toimitusjohtaja 
EPS Vascular Finland Oy  

Winled Oy LTD

 

Winled on LED-valaisimiin erikoistunut valaisinvalmistaja. Erityisosaamiseen kuuluu mm. uudiskohteiden 3D-valaistussuunnittelu ja tietomalliin (BIM) pohjautuva suunnittelu. Winledin asiakkaita ovat isojen tukkuliikkeiden lisäksi suuri joukko valaisinten jälleenmyyjänä toimivia asennusliikkeitä sekä yksityisiä kodinrakentajia ja remontoijia.  

 

Liikevaihto: 2 M€  

Henkilöstö: 10

Ikä: 12 v

Palvelut: Perintä, palkanlaskenta, kirjanpito, tilinpäätökset, talouspäällikköpalvelu    

 

"Aloitimme yhteistyön Brivikon kanssa toukokuussa 2020. Halusimme kumppaniksemme aiemman, isomman tilitoimiston sijaan läheisemmän ja lämpöisemmän toimijan. Briviko on osoittautunut tässä suhteessa erinomaiseksi valinnaksi! Valinnassa vaikutti myös Brivikon Netvisor-kumppanuus, jonka ansiosta meidän ei tarvinnut vaihtaa omia käytössä olevia ohjelmistojamme.

Me Winledillä hoidamme itse ostoreskontran, laskutuksen, tiliöinnin, ulkomaan ostolaskujen kirjaamiset ja mm. VAT-raportoinnin. Usein Brivikon rooli on varmistaa, että teemme nämä asiat oikein ja jotta opimme itsekin. Olen pyytänyt yhteyshenkilöämme Tiiaa kertomaan aina tekemistämme virheistä. Yhteistyö Tiian kanssa on ollut todella mukavaa ja opettavaista. Kokonaan Brivikon huoleksi olemme jättäneet mm. perinnän ja palkanlaskennan.

Itse yrittäjänä teen usein töitä toimistoaikojen ulkopuolella ja pidän tärkeänä, että tarvittaessa voin olla yhteydessä tilitoimistooni hieman poikkeuksellisinakin ajankohtina. Vaikka Brivikon apua en viikonloppuisin ole tarvinnut kuin pari kertaa, jo pelkästään tieto siitä, että minulla on tiukan paikan tullen lupa olla heihin yhteydessä ja saan vastauksen, rauhoittaa omaa mieltäni.

Yhteydenpito Teamsin kautta on hoitunut mukavasti, vaikka tottakai odotan kovasti, että koronan asetuttua aisoihin, näkisimme Brivikolaisia enemmän ihan fyysisesti saman pöydän äärellä!”

 

Anne Rekilä
Winled Oy Ltd

 

Jaa somessa

© 2021 Briviko Oy | Site by LiteIT