IT-palvelut Tampere

Brivikon kautta saat myös yrityksesi tarpeisiin mitoitettua ja joustavaa IT-palvelua.Tämän palvelun tuottaa LiteIT yhdessä Brivikon kanssa. Palveluratkaisuistamme voit valita tilanteeseen ja IT-ympäristöön sopivimman vaihtoehdon. 

 

IT-tukipalvelu

Nopea ja osaava IT-tuki on lähes korvaamaton apu hädän hetkellä. Brivikon hoitaessa taloushallintosi, on luonnollista että autamme myös IT-asioissa. Tarvittaessa asiantuntijamme tulee paikalle tai ongelma ratkaistaan etäyhteydellä. 

 

Järjestelmähankinnat 

Briviko tukee yrityksesi kasvussa ja haluamme auttaa yritystäsi kasvamaan mahdollisimman vähillä kasvukivuilla. Asiantuntijamme auttaa kartoittamaan järjestelmätarpeet ja tekee suositukset esimerkiksi sähköisen kalenterin, ERP:n ja CRM:n hankintoja mietittäessä. Toimimme halutessasi toteutuksessa projektipäällikkönä ja pidämme yhteyttä toimittajaan. Kauttamme tutut Microsoftin pilvipalvelut.

IT-päällikköpalvelu

Kasvun myötä IT-tarpeet kasvavat Exceliä isommaksi. Tällöin kasvaa myös tuen tarve. Oikeat laitteet ja järjestelmät ovat tehokkuudesta puhuttaessa ratkaisevan tärkeässä roolissa. Kun työvälineet ovat kunnossa, voi henkilöstö käyttää aikaansa tehokkaammin - tähän me uskomme Brivikolla töitä tehdessä ja tässä tuemme myös asiakkaitamme. 

IT-hankintoja harkitessa Brivikon osakkuusyhtiö LiteIT:n asiantuntija arvioi tarpeet, tekee kilpailutuksen ja toimii toteutuksessa projektipäällikkönä. 

 

Laitehankinnat 

Pahimmillaan aikaa voi työpäivän aikana kulua hukkaan jopa kaksi tuntia hitaiden ja vanhojen laitteiden takia. Asiantuntijamme auttaa kartoittamalla nykytilan ja tavoitteenne ja tekee ehdotuksen hankinnoista.


Kun työvälineet ovat kunnossa, voi henkilöstö käyttää aikaansa tehokkaammin.

 

Jaa somessa

© 2024 Briviko Oy | Site by LiteIT