Ihmiset

Haluatko Brivikolaiseksi?

 

  • Mikä on sun supervoima? Haluaisitko olla osa tiimiä, joka koostuu oman alansa ammattilaisista ja on silti hitsautunut yhteen tiimiksi nimeltä Briviko?
  • Onko sinulle asiakas aina ykkönen ja tunnistat asiakkaan tarpeet, sekä löydät niihin sopivat ratkaisut?
  • Haluatko ylläpitää ja kehittää omaa osaamistasi, eikä sinua huimaa maailman meno ja nopeasti muuttuvat tilanteet?

 

Lue lisää ja hae meille

 

Tiia Perälä 

liiketoimintajohtaja

Tiia on taloushallinnon moniosaaja, joka siirtää osaamistaan saumattomasti tiimin jäsenille arjen hyvällä johtamisella, sekä lempeällä lähestymistavalla. Asiakaspalvelija isolla A:lla, asiakas on Tiialle tärkeä ja asiat hoidetaan viivyttelemättä, kuitenkin palvelun laadusta tinkimättä. Tämän hymyilevän leaderin johdolla tuotetaan ensiluokkaista taloushallinnon palvelua kautta linjan.

Vapaa-ajalla Tiia tykkää kokkailla ja toteuttaa erilaisia fuusio- keittiön reseptejä uniikeilla twisteillä ruokapöytään. Tiia rentoutuu villasukkia kutoen Netflixin parissa.

Tiia Perälä

Jussi-Pekka "Kuju" Virtanen 

toimitusjohtaja 

Jos yrityksenne tarvitsee talouskonsultointia, soita Jussi-Pekalle numeroon 010 508 2720. Vauhdikkaan toimitusjohtajamme ammattitaitoiset talousneuvot tuovat varmasti lisäarvoa ja -euroja yrityksellenne. Kokeneena myyntimiehenä hän osaa tunnistaa ja suositella juuri teidän tarpeisiinne sopivat palvelukokonaisuudet ja ohjelmistot. Positiivinen asenne ja maailmanluokan asiakaspalvelu luonnistuvat tältä toimarilta tilanteessa kuin tilanteessa.

Brivikon tiimin johtotähtenä hän toimii luontevasti omalla esimerkillään ja mahtavalla asenteellaan. Kuuntelu, kohtaaminen ja nähdyksi tuleminen ovat brivikolaisten perusarjen kulmakiviä, jotka lähtevät hyvästä johtamisesta. Ei ole niin pientä asiaa, etteikö sitä voitaisi matalalla kynnyksellä yhdessä selvittää ja ratkaista. Jokainen tiimin jäsen on Jussi-Pekalle yhtä tärkeä.

Kesäisin sopimuksia hiotaan golfkentällä ja talvella kisakuntoa pidetään yllä kuntosaliharjoittelulla hyvässä äijäporukassa. Vannoutuneena kulinaristina tunnettu toimitusjohtajamme nauttii herkullisista pihveistä, kokaten herkkuja myös ystävilleen.

Jussi-Pekka Virtanen

Outi Huhdankorpi 

HR- ja palkkahallintopäällikkö, PHT 

Outi aloitti tiimissämme keväällä 2023. Outi on työskennellyt palkanlaskennan parissa jo vuodesta 2006 alkaen, ja hänen työtehtäviinsä kuuluukin palkoista ja palkkaohjelmista huolehtiminen, sekä erilaiset sisäiset henkilöstöhallinnon tehtävät. Outi on täsmällinen, työhönsä paneutuva vahva ammattilainen.

Outin omin sanoin Brivikolla on rento ja auttavainen työyhteisö, josta puuttuu turhat hierarkiat. Työssä motivoi paitsi ahkerat ja tunnolliset kollegat, myös palkanlaskennan tehtävät, jotka muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti uuteen suuntaan. 

Vapaa-ajalla Outi lenkkeilee ja kuntoilee, sekä lähtee innolla mukaan siihen, mitä lapset milloinkin keksivät. Kesäisin hän hoitaa omaa puutarhaansa, josta saadaan kotiin mansikat, vadelmat, perunat, yrtit ja paljon muuta. Takapihalta löytyvä kasvimaa on Outille ja perheelle ihanan rentoa kesäpuuhaa!

Outi Huhdankorpi

Kristiina Pekkarinen

Talouskonsultti 

Teksti tulee pian

 

Laura Päivinen

talousassistentti 

Laura aloitti Brivikolla talousassistenttina elokuussa 2023. Laura suorittaa liiketoiminnan ammattitutkintoa oppisopimuksella, ja hänen työnkuvaansa kuuluvat erilaiset kirjanpidon ja reskontran tehtävät.

Tämä tavoitteellinen ja huolellinen tekijä pääsi nopeasti kiinni työtehtäviinsä aloitettuaan tiimissämme. Luvuista ja tilanteiden ratkomisesta innostuva Laura keskittyy tarkasti työhönsä ja osaa iloita onnistumisista. Brivikon työyhteisöstä Lauralle syntyi nopeasti positiivinen vaikutelma: huippu porukka ja lämminhenkinen vastaanotto.

Vaikka työ kirjanpidon parissa on monipuolista ja vaativaa, Lauralla on aina musiikit korvissa. Musiikki auttaa keskittymään ja on muutenkin lähellä hänen sydäntään. Vapaa-ajalla hän viettää lähes jokaisen viikonlopun erilaisilla keikoilla, ja joskus Lauran voi bongata karaokestakin!

Laura Päivinen

Aaro Huhdankorpi

talousassistentti

Teksti tulossa

 

Jaa somessa

© 2024 Briviko Oy | Site by LiteIT