Ihmiset

Haluatko Brivikolaiseksi?

 

  • Mikä on sun supervoima? Haluaisitko olla osa tiimiä, joka koostuu oman alansa ammattilaisista ja on silti hitsautunut yhteen tiimiksi nimeltä Briviko?
  • Onko sinulle asiakas aina ykkönen ja tunnistat asiakkaan tarpeet, sekä löydät niihin sopivat ratkaisut?
  • Haluatko ylläpitää ja kehittää omaa osaamistasi, eikä sinua huimaa maailman meno ja nopeasti muuttuvat tilanteet?

 

Lue lisää ja hae meille

 

 

Tiia Perälä

liiketoimintajohtaja

Tiia on taloushallinnon moniosaaja, joka siirtää osaamistaan saumattomasti tiimin jäsenille arjen hyvällä johtamisella, sekä lempeällä lähestymistavalla. Asiakaspalvelija isolla A:lla, asiakas on Tiialle tärkeä ja asiat hoidetaan viivyttelemättä, kuitenkin palvelun laadusta tinkimättä. Tämän hymyilevän leaderin johdolla tuotetaan ensiluokkaista taloushallinnon palvelua kautta linjan.

Vapaa-ajalla Tiia tykkää kokkailla ja toteuttaa erilaisia fuusio- keittiön reseptejä uniikeilla twisteillä ruokapöytään. Tiia rentoutuu villasukkia kutoen Netflixin parissa.

 

Jussi-Pekka "kuju" Virtanen 

toimitusjohtaja

Jos yrityksenne tarvitsee talouskonsultointia, soita Jussi-Pekalle numeroon 010 508 2720. Vauhdikkaan toimitusjohtajamme ammattitaitoiset talousneuvot tuovat varmasti lisäarvoa- ja euroja yrityksellenne. Kokeneena myyntimiehenä hän osaa tunnistaa ja suositella juuri teidän tarpeisiinne sopivat palvelukokonaisuudet ja ohjelmistot. Positiivinen asenne ja maailmanluokan asiakaspalvelu luonnistuvat tältä toimarilta tilanteessa kuin tilanteessa.

Brivikon tiimin johtotähtenä hän toimii luontevasti omalla esimerkillään ja mahtavalla asenteellaan. Kuuntelu, kohtaaminen ja nähdyksi tuleminen ovat brivikolaisten perusarjen kulmakiviä, jotka lähtevät hyvästä johtamisesta. Ei ole niin pientä asiaa, etteikö sitä voitaisi matalalla kynnyksellä yhdessä selvittää ja ratkaista. Jokainen tiimin jäsen on Jussi-Pekalle yhtä tärkeä.

Kesäisin sopimuksia hiotaan golfkentällä ja talvella kisakuntoa pidetään yllä kuntosaliharjoittelulla hyvässä äijäporukassa. Vannoutuneena kulinaristina tunnettu toimitusjohtajamme nauttii herkullisista pihveistä, kokaten herkkuja myös ystävilleen.

 

Sofia Hult

laskentakonsultti

 

Teksti tulossa.

 

Annemari Hara

HR- ja palkkahallinnon konsultti

 

Teksti tulossa.

 

Jaa somessa

© 2022 Briviko Oy | Site by LiteIT