Briviko Oy tarina

Briviko kumppanina

Briviko on Finlaysonin alueella Tampereella sijaitseva asiantunteva tilitoimisto. Palvelukonseptimme perustuu ajanmukaisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Asiakkaan saamat hyödyt syntyvät tehokkaasta taloudenhallinnasta, reaaliaikaisuudesta, asiantuntevista palkanlaskentapalveluista, digitaalisuudesta sekä myynnin ja kustannusten seurannasta. Tarjoamalla kattavan kokonaispaketin voimme pitää hintatasomme erittäin kilpailukykyisenä. Räätälöimme palvelumme aina asiakasyrityksen tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta.

Jämptejä ja mukavia

Talouden asiantuntijatkin voivat olla ihmisläheisiä, helposti lähestyttäviä. Meillä ollaan aina valmiita keskustelemaan tarpeista ja toiveista sekä kuuntelemaan myös huolia, jos yritykselläsi niitä ilmenee. Meidät tavoittaa aina. Asiakkaanamme saat nimetyn kirjanpitäjän/talouskonsultin, joka paneutuu yrityksesi liiketoimintaan ja sen prosesseihin. Näin ymmärrämme mitä tarvitaan parhaiden tulosten saavuttamiseen. Hyvä yhteistyö asiakkaan kanssa on meille tärkeätä. Uskomme, että yhdessä saavutamme enemmän.

Tuumasta toimeen ja asiat maaliin

Työmme on usein erilaisten ongelmien ratkaisemista. Tämä sopii hyvin proaktiiviseen toimintatapaamme, asioiden järjestelmälliseen haltuun ottamiseen, niiden selvittämiseen ja maaliin saattamiseen. Lisäarvo asiakkaalle syntyy, kun voimme asiantuntijuutemme avulla auttaa tuottavuuden nostamisessa ja kustannussäästöjen luomisessa.

Voisiko näistä eduista olla hyötyä myös sinun yrityksellesi:
  • talous- ja kassajärjestelmien kiinteä koordinaatio
  • ammattilaisen tuoma talousasiantuntijuus
  • päätöksenteon nopeutuminen sekä helpottuminen
  • laitteisto- ja it-kulujen minimointi

Jos tuntuu, että yllä olevat edut auttaisivat liiketoimintaasi, tutustu lähemmin palveluihimme ja brivikolaisiin. Me voisimme olla taloutesi valiojoukko, se oikea kumppani myös sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä Tutustu meihin

 

Arvomme

 

Tyytyväinen asiakas

Asiakastyytyväisyys on ydinarvomme ja teemme päivittäin töitä sen eteen. Näemme, että asiakkaamme menestys on myös meidän menestyksemme.

Toisten kunnioitus. Työnteko yhdessä on kivaa.

Arvostava suhtautuminen ja toisten huomioon ottaminen ovat meille merkitseviä asioita. Ne ovat rehdin ja hulvattoman yhteishenkemme kulmakiviä. Teemme lujasti töitä, mutta osaamme pitää myös hauskaa.

Korkea laatu. Rehellisyys

Arvostamme työssämme ensiluokkaisuutta. Autamme ja kannustamme toisiamme sen saavuttamisessa. Kunnioitamme rehellisyyttä, niin omassa kuin asiakkaidenkin toiminnassa.

Vakavaraisuus, tuottava työ ja kannattavuus

Arvostamme taloudellista vakautta. Emme tuhlaa resursseja, vältämme tuottamatonta työtä ja pyrimme kannattavuuteen.

Jaa somessa

© 2024 Briviko Oy | Site by LiteIT