Hyve Oy

Hyve - Wellness & Training Services Oy

Hyve Wellness & Training Services Oy tuottaa laaja-alaisesti työterveys- ja erikoislääkäripalveluita ja tarjoaa laadukkaan kuntosalin ja huipputason valmennusosaamisen kaikenlaisille liikkujille, aina huippu-urheilijoista harrastelijoihin. Saman katon alle sijoitetut, nykyaikaiset palvelut poikkeavat monipuolisuudellaan, eikä samanlaista toimijaa Pirkanmaalta löydy.

 

Liikevaihto: 1 M€

Henkilöstö: 4 osakasta, 20 ammatinharjoittajaa

Ikä: 3 v

Palvelut: Kaikki tilitoimistopalvelut, kirjanpito, palkanlaskenta, controller ja konsultointi

 

“Valitsimme Brivikon kumppaniksemme yhtiömme kasvaessa ja taloushallinnon tarpeiden muuttuessa laajemmaksi. Tarvitsimme kattavampaa ja tiiviimpää yhteistyötä ja toimijaa, jonka kanssa on helppoa olla yhteydessä jopa päivittäin.

Pidän tärkeänä, että Brivikon kokoluokka vastaa Hyveen kokoa, ja ennen kaikkea arvostan heidän ymmärrystä toimialasta sekä tietoa terveys- ja hyvinvointipalveluiden yleisistä luvuista. Näihin on hyvä peilata omaa toimintaa niin hyvinä kuin haastavina hetkinä.

Arvostan Brivikon tarjoamia kokonaisvaltaisia palveluita. Oma johtamistyylini on valmentava, ja niinpä kunnioitan Brivikon toiminnassakin valmentavaa otetta: Jussi ja Tiia sparraavat, coachaavat ja haastavat meidän osaamistamme ja ajatteluamme. Päivittäinen apu on aina lähellä ja saan kysymyksiin nopeasti vastauksen. Yhteistyö on sujuvaa!”

 

Jussi Kurjenmäki,
toimitusjohtaja
Hyve Wellness & Training Services Oy

 

Jaa somessa

© 2024 Briviko Oy | Site by LiteIT