EPS Vascular

EPS Vascular FINLAND Oy

EPS Vascular Finland Oy on erikoissairaanhoitovälineiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Yhtiön asiakaskunta koostuu pääosin julkishallinnon organisaatioista, esim. sairaaloista ja näitä tahoja EPS Vascular palvelee myös mm. hoitoratkaisuiden ja hoitotekniikoiden valitsemisessa. 

Liikevaihto: 3,5 M€

Henkilöstö: 2 

Ikä: 3 v

Palvelut: Kaikki tilitoimistopalvelut, mukaan lukien palkanmaksu - “käske sen Jussin listata nämä!” 

“Vaihdoimme taloushallintoumppanin suuresta globaalista yrityksestä pienempään ja ketterämpään Brivikoon siinä vaiheessa, kun EPS Vascular lähti hakemaan voimakkaammin kasvua. Brivikon tietotaito kasvun tukemisessa vakuutti meidät.

Valitsimme Brivikon kumppaniksi etenkin asiakaslähtöisyyden ja asiantuntijuuden vuoksi, ja täytyy sanoa, että yhtiömme kannalta tämä kumppanuuspäätös on ollut kaikista onnistunein: tilitoimistokustannukset laskivat dramaattisesti ja palveluiden laatu puolestaan kohosi valtavasti! Brivikolta saamme aina vähintään sen, mitä odotamme - yleensä enemmänkin. Pääkonttorissamme Ruotsissa ollaan niin ikään oltu Brivikon yhteydenpitoon todella tyytyväisiä - Tiian kanssa asiat sujuvat aina hienosti.

Liiketoimintaympäristöstämme johtuen meillä on omat, spesifit ohjelmistot, ja Briviko on paitsi onnistunut adaptoimaan käyttämämme talousohjelmiston omaan käyttöönsä, myös parantanut sen toimivuutta. Mukautumiskyvyn lisäksi arvostan myös sitä, että Brivikolla on laaja asiakaskunta usealta eri toimialalta. Näin meidän on mahdollista saada ideoita toimintamme kehittämiseen ns. out of the box. Ja vaikka Briviko on tässä rinnallamme kasvanut itsekin, ei kasvu ole aiheuttanut minkäänlaista laadun heikkenemistä tai vaikkapa meihin käytetyn ajan vähenemistä.

Brivikolla on todella kattava, eri alan toimijoista koostuva verkosto, jota olemme EPS Vascularilla myös päässeet hyödyntämään. Aikaa säästyy, kun meille kerrotaan suoraan suosituksen laadukkaasta kumppanista sen sijaan, että lähtisimme näitä itse kilpailuttamaan ja perkaamaan. Briviko on siis todellakin täyden palvelun kumppani!”

Pasi Loukiainen
toimitusjohtaja 
EPS Vascular Finland Oy  

 

Jaa somessa

© 2024 Briviko Oy | Site by LiteIT