Winled Oy

Winled Oy LTD

 

Winled on LED-valaisimiin erikoistunut valaisinvalmistaja. Erityisosaamiseen kuuluu mm. uudiskohteiden 3D-valaistussuunnittelu ja tietomalliin (BIM) pohjautuva suunnittelu. Winledin asiakkaita ovat isojen tukkuliikkeiden lisäksi suuri joukko valaisinten jälleenmyyjänä toimivia asennusliikkeitä sekä yksityisiä kodinrakentajia ja remontoijia.  

 

Liikevaihto: 2 M€  

Henkilöstö: 10

Ikä: 12 v

Palvelut: Perintä, palkanlaskenta, kirjanpito, tilinpäätökset, talouspäällikköpalvelu    

 

"Aloitimme yhteistyön Brivikon kanssa toukokuussa 2020. Halusimme kumppaniksemme aiemman, isomman tilitoimiston sijaan läheisemmän ja lämpöisemmän toimijan. Briviko on osoittautunut tässä suhteessa erinomaiseksi valinnaksi! Valinnassa vaikutti myös Brivikon Netvisor-kumppanuus, jonka ansiosta meidän ei tarvinnut vaihtaa omia käytössä olevia ohjelmistojamme.

Me Winledillä hoidamme itse ostoreskontran, laskutuksen, tiliöinnin, ulkomaan ostolaskujen kirjaamiset ja mm. VAT-raportoinnin. Usein Brivikon rooli on varmistaa, että teemme nämä asiat oikein ja jotta opimme itsekin. Olen pyytänyt yhteyshenkilöämme Tiiaa kertomaan aina tekemistämme virheistä. Yhteistyö Tiian kanssa on ollut todella mukavaa ja opettavaista. Kokonaan Brivikon huoleksi olemme jättäneet mm. perinnän ja palkanlaskennan.

Itse yrittäjänä teen usein töitä toimistoaikojen ulkopuolella ja pidän tärkeänä, että tarvittaessa voin olla yhteydessä tilitoimistooni hieman poikkeuksellisinakin ajankohtina. Vaikka Brivikon apua en viikonloppuisin ole tarvinnut kuin pari kertaa, jo pelkästään tieto siitä, että minulla on tiukan paikan tullen lupa olla heihin yhteydessä ja saan vastauksen, rauhoittaa omaa mieltäni.

Yhteydenpito Teamsin kautta on hoitunut mukavasti, vaikka tottakai odotan kovasti, että koronan asetuttua aisoihin, näkisimme Brivikolaisia enemmän ihan fyysisesti saman pöydän äärellä!”

 

Anne Rekilä
Winled Oy Ltd

 

Jaa somessa

© 2022 Briviko Oy | Site by LiteIT