It-palvelut


IT Briviko tarjoaa joustavaa, yrityksesi tarpeisiin mitoitettua IT-palvelua. Palveluratkaisuista voit valita tilanteeseen ja yrityksen IT-ympäristöön parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Autamme it-asioissa


It-tukipalvelu

Laitteiden käyttöönotto, ohjelmien asennus, verkon ylläpito ja järjestelmien kehittäminen. Lue lisää

It-päällikköpalvelu

It-ratkaisujen suunnittelu, sovellusten ja laitteiden hankinta ja hallinta. Lue lisää

Järjestelmähankinnat

Office, ERP- ja CRM-järjestelmät sekä kassajärjestelmät. Lue lisää

Laitehankinnat

Tuleeko vanha tai halpa laite lopulta kalliiksi vai onko edullisempaa sijoittaa parempiin ominaisuuksiin? Lue lisää

It-tukipalvelu

Tietotekniikasta on tullut nykypäivänä osa normaalia liiketoimintaa joka alalla. Siksi nopea ja osaava it-tuki on tärkeä apu oikealla hetkellä. Kun hoidamme taloushallintoasi, on luonnollista että autamme myös it-asioissa. Tarvittaessa asiantuntija tulee paikalle tai asia voidaan hoitaa puhelimessa ja etäyhteydellä.

Takaisin ylös

It-päällikköpalvelu

Kasvun myötä it-tarpeet kasvavat perus-excel-tukea suuremmiksi. Oikeat laitteet ja järjestelmät ovat tärkeässä roolissa kun puhutaan tehokkuudesta. Kun työvälineet ovat kunnossa, henkilöstö voi käyttää aikaansa tehokkaammin. Tarvittaessa asiantuntija arvioi tarpeet, tekee kilpailutuksen ja toimii projektipäällikkönä toteutuksessa.

Takaisin ylös

Järjestelmähankinnat

Oikeat järjestelmät auttavat yhtiöitä kasvamaan ilman kasvukipuja. Onko käytössänne sähköinen kalenteri, ERP- tai CRM-järjestelmä? Asiantuntija auttaa kartoittamaan tarpeet ja tekee suosituksen, jonka pohjalta yrityksen on helppoa tehdä hankintapäätös. Tarvittaessa toimimme projektipäällikkönä toteutuksessa ja hoidamme yhteydenpidon toimittajaan.

Takaisin ylös

Laitehankinnat

Kannettavat vai pöytäkoneet? Mustesuihkutulostin vai lasertulostin? Jopa 2 tuntia päivästä voi valua hukkaan hitaiden ja vanhojen laitteiden takia. Asiantuntijamme auttaa kartoittamalla nykytilan ja tekee ehdotuksen hankinnoista.

Takaisin ylös